bläää

hostar och nyser hela tiden. hatar det. Det blir ingen skola för mig imorgon. är hemma och pluggar istället men som vanligt blir det tv-n. men inte hela dagen denna gång utan bara halva, eller får se ;) PUSS!
/Sofia


Söndag 31 Januari

Jag är sur. Kommer inte in på skolportalen. Och jag måste in där! Så j*vla irriterande! Jag dör. Kommer inte kunna skriva so-n.

/Sofia


Lördag 30 Januari

Hej, Jag har blivit sjuk och det är skit jobbigt. Har hosta, ont i halsen och är förkyld.
Igår var jag hemma hos Patricia på PH- maraton med några kompisar från klassen. Vi körde även Pandoras ask, men det är ganska meningslöst i våran klass eftersom alla redan vet allt om alla. ;) men det var kul ändå. Vi somnade runt halv tre. Vaknade ungefär elva, vi åt frukost och hjälpte patricia med att plocka undan de tre madrasserna som vi hade tryckt ihop oss på, tio pers.
När jag kom hem så var jag med Malin och Hedda. Vi tog bussen till hundbruksklubben med hundarna, var ute ca en timme. Sen gick vi hem till Hedda och drack varm choklad och åt toast samt kollade på New moon. Det var mysigt.
Sen ringde mamma och sa att jag skulle komma hem och plugga. Så jag gick hem och pluggade. Men det blev inte så mycket plugg utan läste bara musikhistorian och so. Men kunde inte börja på so-uppgiften eftersom jag inte kom in på skolportalen, där det står vad som vi ska ha med i texten. Får plugga so imorgon. och Franska, matte, kanske lite svenska också. Jag får se!
Jag struntar i träningen imorgon eftersom jag är sjuk...
Senare ikväll ska jag hem till Malin och kolla på film(eller något) med henne och Hedda. Jag ska iallafall sova hemma inatt och det ska bli riktigt skönt! Hejdå!
/Sofia

Onsdag 27 Januari 010

Hej, nu har jag duschat efter träningen och har pratat med Elin i telefon också :) ska sminka av mig och borsta tänderna nu, och sen ska jag sova. Detta blev ett kort inlägg men jag orkar inte skriva mer nu. PUSS HEJ!
/SOFIA

Tråkig tisdag. som vanligt.

Nu har jag fixat till mina naglar och borstat tänderna. Så nu sitter jag i sängen. ska sova strax, om ca 10 minuter. Hinner berätta om min tråkiga skoldag innan jag ska sova. hade lektioner som vanligt. tråkiga lektioner. Sen efter skolan åkte jag hem och drack varm choklad och åt mackor, och samtidigt kollade jag på tv. Runt 6 åt jag middag, efter så badade jag för att jag frös som fan. sen började jag läsa lite på so-n. Israel-Palestina frågan. Det är ganska mycket att hålla reda på. Kom inte ihåg mycket. Men ska läsa mer imorgon eller något. Sen drack jag te och var inne på fb:) Det var hela min dag. Helt ointressant. Nu ska jag sova. BYE!
/SOFIA

läsa so

Hej allihopa! Nu har jag precis badat och ska nu läsa so. VÄLDIGT kul. Men det måste göras tyvärr. Har tyvärr börjat lite försent. Det är inte vanligt enligt mig. Brukar alltid lämna in uppgifter i tid. Men dock inte denna gång. Nu måste jag läsa.
Puss Hej!
/Sofia

:)

Hejsan, nu har jag betalt Rommeresan! Glöm inte ni andra som ska med att göra det i tid! :)
Nu sitter jag inne på fb, men sidan cp-ar sig skit mycket! Det är jätte jobbigt. Jag har inte skrivit på min so heller eftersom jag somnade i soffan pga. huvudvärk. Jobbigt. Men jag har läst musikhistoria iallafall.
Har även ën blåsa på min hand PÅGRUND AV MOLTAS! Han är så snäll så att han fimpar på min hand. Fyy på dig!!
Jag kommer få ett ärr. Men hoppas på att jag inte får det.. jävligt fult att ha ett ärr mitt på handen. plus att mina händer är redan tillräckligt fula, de ser ut som riktiga tanthänder. Knotiga.. Nu ska jag sluta klaga! :)
Jag ska nog dricka te snart. Söderte. Det är gott, riktigt gott!
Puss hej!
/Sofia

:D

Hej! Nu har jag kommit hem från Graninge Stiftgård. Det är jätte skönt att vara hemma, är ganska trött. Men det var jätte kul där i allafall :) Vi lekte, hade andakter, workshop(då vi fick välja mellan att leka, sjunga, pyssla, disskutera om Guds rike finns inom dig typ. ja det var typ dem. Jag valde såklart leka! Men var borta halva tiden eftersom jag var på öppet hus på Nacka Gymnasium, så jag var med 2 timmar istället för 4 ;) Vi fick god mat där och fika på kvällen. Man äter alltid hela tiden på sådana läger. Då kommer man hem tjock! Nej, jag skämta. men man är mätt hela tiden i allafall.
Det var ca 150 pers. där från olika församlingar inräknat med Nacka då. Så man träffade nya personer och det var jätte kul. Igår hade vi disco och alla dansade helt galet, men det var skit kul! Sen bastade vi, några personer. Typ 11 stycken eller något. Vi sprang även ut och la oss i snön utan handduk och tävlade om vem som kunde ligga kvar längst och sedan sprang vi ett varv runt hela byggnaden med bara handdukar. Sen när vi satt oss i bastun så kommer två ledare och typ skäller ut oss och säger att vi måste gå därifrån. sen kom det fler ledare och klagade på att vi hade blött ner deras sån hära täckmatta, istället för trägolv. Vi hade även blött ner trapporna så att det var blött överallt. Men det vare värt! Det var skit kul.
Ha det bra, puss och Hej!
/Sofia

JAA!

Hej, nu sitter jag i min säng och lyssnar på musik. Ska läsa so strax. Sen så ska jag rida klockan åtta! :) Längtar <3 Patricia drog för en kvart sen ungefär, hon skulle iväg och äta med hennes mamma och sen skulle hon på klädvisning. :) Kul!
Hejdå. Puss. /sofia


glad idag :D

Nu har jag no-lektion. vi pratar om celldelning. jätte kul, verkligen. Efter denna lektion har vi idrott då vi ska åka skridskor.. Hedda i klassen ska hålla i lektionen. Hon sa att vi skulle ha kondition och styrka :P hah det kommer gå bra på isen .
Efter skolan ska jag och Patricia åka hem till mig och dricka kaffe, mums! Sen ska jag plugga när patricia åker, och sen ska jag rida ikväll klockan åtta! JAAA VAD KUUL! :) <3
PUSS
/Sofia

Sovdags.

Nu ska jag sova, puss och Godnatt :)

.....

Nu har jag precis vaknat. somnade med huvudet på bordet när jag pluggade franska. Vaknade upp en timme senare då gick jag och la mig i sängen.. sov i två timmar. Missar träningen ikväll. Pappa visste inte ens att jag var hemma.. nu ska jag i allafall försöka plugga franska och so.
Puss
/Sofia

:)

Hej, nu har jag svenska lektion. Vi har lärarfritt så gör ingenting nu, men har redan gjort det vi skulle. nästan ;) Idag ska jag träna, men är inte så jätte taggad.. orkar aldrig på onsdagar. men ska göra det ändå för måste hålla kroppen i form :) men ska plugga innan träningen, som börjar sju. Ska plugga Franska och so, tror jag. Kommer inte ihåg om jag måste plugga något mer idag. Viktigast är franska för har förhör imorgon... -.-
Ska leka på fb nu ;)
Puss
/Sofia

Bastu kari hälsar

Nu har jag so lektion och det är intressant! :) Vi pratar om konflikter mellan Israel och palestina. Deras kamp om sitt land typ. Efter skolan ska jag til forum med Elin och Tove :) kul va? Men sen ska jag träna :) Men u måste jag sluta, puss hej!
/Sofia
(Hanna, Elin och Bastu Kari hälsar)


nu var det över !!!! :(

Nu var det över! :( NEJ, jag vill vara där varje dag... Men det var helt fantastiskt iallafall. Jag syndes på tv ganska mycket sa typ alla. Det var kul att höra :) Jag ska nog sova snart för har lite ont i huvudet plus att det är skola imorgon. Jag måste orka upp. Det är så jobbigt att gå upp.. jag hatar det! Nu ska jag sluta klaga faktiskt. Men hejdå. Puss
/Sofia


jag är glad :)

Hejhej, nu har jag pluggat matte och packat min väska inför morgondagen på Idrottsgalan. Nu ska jag sminka av mig och sedan sova. Jag längtar skit mycket tills imorgon för det var så kuuuul idag! Imorgon har vi som ska sjunga på galan endast två lektioner, matte och idrott. Åh så skönt! Vi åker redan från skolan klockan tio i tolv.

Nu ska jag gå, Ha de så underbart bra!! 
                                    /Sofia


Repetition i globen- klart!

Hej nu har jag precis kommit hem från globen! Det var verkligen underbart roligt och skit kul att köra bakom Erik Hassle! Han är helt jävla grym!! Han är skit bra verkligen! Hitills är det min bästa känsla att stå på scenen i globen. Imorgon kommer det bli ännu mer underbart eftersom då har vi publik också. Åhh jag typ dör lite!! Det var så kul att bara stå och repetera, tänk hur kul det är när hela globen är fullsatt!!! shit asså!! Sen efteråt får vi ju sittplatser också, så då får vi se hela idrottsgalan på plats. asså fatta vad kul. Jag är verkligen över speedad :D
Snart ska jag plugga matte i allafall, inte lika kul som det jag nyss gjort men det är nånting jag måste göra eftersom jag har matteprov imorgon. ett g-prov. men vill ju inte få ig, så det är bäst att plugga lite i allafall än ingenting alls!
I morgon tror jag att jag ska ha min konsertklänning, en svart, och min paljettkofta som också är svart. Sen så ska jag nog bara ha vanliga svarta sterumpbyxor och inte mina paljettiga. Jag orkar nog inte glittra så mycket som på senaste konsert. Oj, klockan är redan sju, det var lite mycket kanske.. då är de nog bäst att jag sätter igång med plugget! PUUUUUSSS!!!
/Sofia

Hej!

Hej igen! Nu är jag klar med so-n och sitter nu och väntar på duschen. Vi ska vara i globen ungefär en och en halv timme idag och vi ska ha repetition en ca en timme med Erik Hassle och Svante Perssons orkester. :) Det ska bli najs! hah :) Nu ska jag duscha, puss hej!
/Sofia
 
Här har vi Svante och Erik Hassle :) 

 


plugg. Genrep. Globen. bio.

Hej, nu sitter jag och ska skriva min so uppsats och sedan ska jag fixa i ordning mig inför repet i i globen. Det ska bli kul. Idag vaknade jag klockan ett för att jag kom hem igår kl två och somnade halv tre. Igår var jag på bio med Ia, Karin, Fedrik, Mira, Maxine, william, Amanda och Christoffer. Vi såg Instängd 2, den var faktiskt bra. Efter bion åkte vi alla hemåt. Jag och Fredrik följde med hem till Karin ett tag. Vi gick ut med hennes hund Spika som är såå söt!! Men nu måste jag faktiskt avsluta, ska hinna fixa mig sedan också och komma i tid så att inte taxibilarna åker utan mig. Fan, nu började vårt inbrottsalarm tjuta som ett jävla överfallsalarm! hah, mina öron. aj. Men HEJDÅ!
PUSS OCH KRAM
/SOFIA

Halloj!

Hejsan! Jag sitter nu och skriver lite so samt är inne på facebook och kollar runt lite som vanligt. :)
I natt sov jag hos Johanna, vi satt i hennes rum och kollade på Paradise hotell fram till klockan ett. Det var mysigt. Innan det så hade vi även varit med Ebba först på Café 60 och sen ett tag hemma hos henne. :) Det var jätte kul att träffa Ebba, hade inte träffat henne ungefär på ett år! Så det var jätte kul att vi äntligen sågs.

Idag klockan tre så ska jag hem till farmor och farfar på fika. Inte så Fantastiskt roligt! Aja, får väl stå ut några timmar.. Men åker antagligen hem tidigare och gör nånting, för jag kommer troligen inte orka vara där lika länge som vi brukar eftersom det aldrig blir av att vi åker i tid där ifrån. Mamma ska alltid hjälpa farmor med datorn precis innan vi ska åka.. hoppas hon inte gör det idag. Men jag har nog ändå åkt tidigare, om jag orkar. Men det gör jag nog. Efter besöket hemma hos mina farfäder vet jag inte vad jag ska hitta på utan får väl se vad som händer.
I förrigår lade jag undan en väska från accent till igår för att det bara fanns två kvar och att jag inte hade tillräckligt med pengar på mig. Den kostar 400 kr.  Jag har fortfarande inte köpt den än utan får väl hoppas på att den finns kvar på måndag. För imorgon hinner jag inte åka till Forum utan då ska jag plugga och repa i globen inför idrottsgalan som är på måndag. Juste jag kommer inte kunna köpa den på måndag heller eftersom vi åker til globen runt tolv typ. Fan, jag kommer inte kunna köpa väskan förens tisdag. men aja. Det går bra för får ju vara med och sjunga på idrottsgalan och sedan får vi sittplatser för att kunna se resten av galan! Det ska bli jätte roligt! Men nu tycker jag att det här inlägget börjar bli lite för långt, så jag avslutar nog här!
Ha det bra, Puss och Kram
/SOFIA


Bild från i sommras

chillar i biblioteket :P hah

Nu sitter jag i forum på biblioteket med Johanna, Julia och Camilla :) Elin drog just. Jag har shoppat ett par lila leggings och örhängen. Igår köpte jag två linnen, en kofta och en t-shirt. Det är najs :) Snart ska jag hem tror jag :) men kanske inte.. Nu sitter vi här med våra bärbara datorer och leker .... :) När jag kommer hem ska jag rita klart min bild och plugga matte kanske, har prov på måndag. Fast det är bara ett G-prov.. men ändå :P
Nu ska jag och Julia ta bussen! PUSS <3
/Sofia


klar.

Nu har jag duschat och läst franska samt lite engelska. Har tränat idag. det var jätte roligt, faktiskt! Nu ska jag dricka te, tror jag. Måste gå och lägga mig senast elva ikväll, annars orkar jag inte upp imorgon och det är jobbigt att komma försent.. Men ska logga ut från datorn nu så puss hej.. sov gott!
/Sofia


Lägg dags :)

Nu ska jag sova. ska bara berätta min dag först :)
först försov jag mig så att jag kom en halvtimme försent till träslöjden, sen hade vi vanliga lektioner.. efter skolan skulle jag ha tränat men min fot gjorde ont och var fortfarande lite svullen så jag stannade hemma istället och pluggade lite franska och läste musikhistoria. Sen var jag med fredrik och Karin :)

Godnatt
/Sofia


Sov gott! <3


.

god natt.

trött.

är lite trött för att finnas just nu känner jag. men iallafall, idag började jag skolan och det kände då inte så jätte bra fast jag var taggad igår. Lite konstigt, men det var jag. Skridskor åkte vi också idag och det är en sak som jag hatar.. jag tycker det är jätte tråkigt och det är verkligen inte min grej. För svårt. 
Och ni får ursäkta mitt bloggnamn men jag orkade inte sitta i hundra år och tänka ut ett namn så det fick bli det första töntiga namn jag kom på. aja, nu ska jag sova.. eller snart iallafall.
PUSS
/Sofia


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0